This plugin hasn’t been tested with the latest 3 major releases of WordPress. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.

Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Description

Eenvoudig cryptocurrency prijzen vergelijken met de widget van https://cryptoprijzen.com/. Implementeer eenvoudig met een shortcode de koop en verkoopprijzen van alle brokers van Nederland. Kies uit tientallen verschillende munten als Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS. Je hebt de keuze om de top 3 goedkoopste aanbieders te tonen of een tabel met alle aanbieders.

Er kan een shortcode gegenereerd worden die overal op de website geplaatst kan worden. Plaats de shortcode in een kolom in een blogpost of in de sidebar.

DEMO: Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget

Aangesloten brokers:
* Bitvavo
* Bitonic
* BTC Direct
* Anycoin Direct
* Bitcoin Meester
* Bitrush
* BitMyMoney
* Litebit
* Coinmerce
* SATOS
* Knaken
* HappyCoins

Installation

  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

FAQ

Installation Instructions
  1. Upload cryptocurrency-prijsvergelijker.php to the /wp-content/plugins/ directory
  2. Activate the plugin through the ‘Plugins’ menu in WordPress

Reviews

1, Setiembre de 2018
Prima toevoeging voor mijn crypto website. Wij richten ons meer op nieuwsartikelen en informatie en minder op het kopen van cryptocurrency. Deze widget voegt een meerwaarde toe voor mijn bezoekers zodat direct zien waar een bepaalde cryptomunt het goedkoopst is. Hoop dat Ethereum Classic en Reddcoin binnenkort ook worden toegevoegd!
Read all 1 review

Contributors & Developers

“Cryptocurrency Prijsvergelijking Widget” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Changelog

1.0

  • First version